Skip to main content

Samarbeidspartnere

Det er mange fordeler ved å velge en uavhengig leverandør som ikke er bundet til en bestemt løsning eller teknologi. Det er blant annet derfor jeg alltid benytter såkalte «open source»-løsninger som Joomla!, MySQL og PHP, og/eller standardverktøy fra Adobe, FileMaker etc. I praksis betyr dette at den løsningen du får alltid er «åpen»; den kan endres og videreutvikles av hvem du vil og hvordan du vil.

Samtidig er det viktig å ha et nettverk for løse oppgaver og problemer som ligger utenfor mine kjerneområder, som er nettsider og databaser/administrative systemer. Nedenfor finner du lenker til andre firmaer som jeg har samarbeidet med over lengre tid.

 

moduloModulo AS er et konsulentfirma som har spesialisert seg på oppsett og vedlikehold av nettverk, service og vedlikehold, samt salg av Apple Macintosh-maskiner og -utstyr. Med over 20 års «fartstid» i bransjen har de erfaring med å takle de aller fleste problemstillinger innen installering, nettverk, utskriftsproblemer osv. Klikk HER for å gå til nettsidene til Modulo.

 

byra tusjByrå Tusj ble startet i 2001 av gründer og byråleder Marianne Johnsen. Deres kompetanse ligger innenfor reklame og visuell kommunikasjon. Med strategisk design lager Byrå Tusj gjennomtenkte løsninger som er fundamentert på bedriftens filosofi. Klikk HER for å gå til nettsidene til Byrå Tusj.

Lister og tabeller

Det er ofte nyttig å vise informasjon i form av tabeller og lister. Selvsagt kan man lage manuelle tabeller og lister, men det er mye mer effektivt å hente ut informasjonen direkte fra en database, et regneark eller andre kilder, slik at informasjonen kan oppdateres automatisk når informasjonen i kilden(e) endrer seg. Eksemplet over viser alle artikkelkategoriene, med antall artikler for hver kategori. Hvis du klikker på kategorien, vises en ny liste med artiklene i den kategorien du klikket på. Dersom artikler opprettes eller slettes så endrer listene seg automatisk.